Werk aan de winkel! Ik heb er zin in!

Na een lange tijd afwezig te zijn, ga ik weer aan het werk! Er weer en er kunnen weer afspraken gemaakt worden. Hopelijk hebben jullie er weer zin in. Ik in ieder geval wel!

Waarom was ik zo lang niet aan het werk?

Mijn afwezigheid had eigenlijk een hele leuke rede. Ik ben namelijk afgelopen zomer moeder geworden van mijn fantastische zoon, Cooper! In mijn zwangerschap had ik veel last van mijn lichaam waardoor ik niet lang kon staan, iets wat nogal essentieel is in mijn vak. Het gaat nu weer een stuk beter! Ik hoopte in Januari weer te kunnen gaan beginnen, maar ik stuitte op het probleem dat Cooper de fles niet wilde. Ik heb iedere dag met hem geoefend. Er was wel wat verbetering, hij vindt de fles nu niet meer stom, maar hij snapt gewoon niet hoe het werkt.

Aan de ene kant was het super onpraktisch om niet te kunnen werken, maar ik ben ook erg blij dat ik zo veel bij mijn zoontje heb kunnen zijn in zijn eerste maanden.

Nieuwe werktijden

Cooper is nu 6 maanden en mag vaste voeding. Hierdoor ben ik flexibeler en kan weer mijn werk gaan oppakken. Ik wil alleen nog niet fulltime werken, omdat ik nog erg graag bij Cooper wil zijn. Ook moet ik rekening houden met de onregelmatige werktijden van mijn vriend. Daarom werk ik niet op vaste tijden.

Maakt dit de boel ingewikkeld? Nee hoor! Je kan gewoon bij “Contact” een behandeling aanvinken en vervolgens kijken wanneer ik werk.

Heb je geen inspiratie? Neem dan een kijkje op de Pinterest van Studio KOSMOS

Oh, en vergeet me niet te volgen op Instagram en Facebook ;).

Ik heb erg veel zin om jullie weer te zien en jullie mooi haar te geven. Hopelijk tot snel!

Veel liefs,

Tess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *