Haarkleur met pearly glansje + Weer aan het werk

Wat is het fijn om weer aan het werk te zijn na een tijd uit de running te zijn geweest! Ik heb weer veel moois mogen maken. Vooral met kleuren weten mijn klanten mij altijd goed uit te dagen. En dat is goed! Want het is één van mijn grootste passies binnen het kappersvak. Ik probeer altijd voor iedereen een persoonlijke haarkleur te maken. Dit zorgt voor veel interessante resultaten!

Op het moment ben ik verliefd op wat ik zelf het “Pearly glansje” noem. Wat ik hiermee bedoel is een subtiele parelachtige schakering in de haarkleur die de kleur net iets interessanter maakt. Je kan het vergelijken met de verschillende noten in een parfum. In de eerste instantie zie je bruin, rood, of blond. Maar als je net iets beter kijkt, dan zie je dat de kleur iets speciaal heeft.

 

Zie hier wat voorbeelden en highlights van de afgelopen tijd:

 

Kelly’s pearly charcoal brown

Pearly charcoal brown haarkleur

 

De warme pearly purple bob van Marjolein

Warm Pearly Purple haarkleur

 

Pearly ash blonde highlights voor Ilse

Pearly Ash Blonde haarkleur

Voor meer foto’s van mijn werk check mijn instagram: @studioksms

Wil je ook een nieuwe haarkleur? Je bent altijd welkom in mijn salon! Je kan hier een afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *