Treurig nieuws voor Studio KOSMOS

Studio KOSMOS gaat sluiten.

Zo, het hoge woord is eruit..

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat ik de laatste tijd er weinig actief was in mijn salon. Dit heeft niks te maken mijn liefde voor het vak, maar er zijn op het moment andere dingen die mijn aandacht vragen.

Zoals jullie hebben kunnen lezen in een eerder blogpost ben ik vorig jaar moeder geworden van de aller liefste Cooper. Een heerlijk vrolijk en gezond ventje! Omdat Cooper moeite heeft met dutjes en omdat hij de fles weigerde hadden wij besloten niet de drama op te zoeken, en hem dus niet naar kinderdagopvang te brengen. Als Lennard en ik geen oppas hebben moet één van ons natuurlijk thuis zijn. Omdat Lennard geen borstvoeding kan geven (helaas voor Lennard), ben ik degene die in ieder geval tot Coopers dutje altijd thuis is.

De dagen dat ik ging werken, was Lennard eigenlijk altijd thuis. Lennard heeft zelf ook een bedrijf. Hij is fotograaf en geeft samen met een Roy Soetekouw fotografiecursussen onder de naam PHOC (www.phoc.nl). Wij konden ons allebei dus niet 100% op ons bedrijf richten. En alle ondernemers onder ons weten dat het voor het succes van een eigen bedrijf een voorwaarde is dat je er volledig voor kan gaan. Het is al met al dus een logische keuze geweest dat ik stop met werken.

De combinatie van eigenlijk 100% mama zijn en een kapsalon runnen is te chaotisch en het werkt gewoon niet.. Niet voor Studio KOSMOS, en niet voor mijn gezin. Soms moeten er knopen worden doorgehakt en dit is er zo een.

Ja, ja, ik ga voorlopig dus huisvrouw zijn :)! En ik heb er zin in! Ik krijg vaak de vraag of ik het moeilijk vind om te stoppen. En natuurlijk vind ik dat ergens wel. Ik ga vooral jullie, mijn klanten, erg missen. Maar moeder worden is het beste wat me ooit is overkomen en ik doe om eerlijk te zijn niets liever dan moederen. Ik ga er zelfs van poetsen en koken! Het moet niet gekker worden ;). Ik vind het een luxe en een erg fijn idee dat ik thuis kan blijven om voor mijn kind te kunnen zorgen.

Wat gaat er gebeuren met de ruimte?

De ruimte heb ik een paar jaar geleden omgebouwd tot kapsalon, dus ik en de Smeltkroes zijn dan ook heel blij dat Marco van de Kamp er vanaf Januari een nieuwe kapsalon zal starten onder de toffe naam “Haarabattoir”. Ook in Marco’s salon gaat duurzaamheid een belangrijke rol spelen en zoals het ernaar uitziet blijft hij met Davines werken.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld openingstijden, prijzen en werkwijze kun je hem mailen naar haarabattoir@gmail.com of bellen naar 0628698995. Je kan dan natuurlijk ook meteen een afspraak maken! Hij werkt momenteel al zo nu en dan in mijn salon. Vanaf Januari gaat hij vaste tijden werken en kun je ook via internet een afspraak maken.

Ik wilde jullie allemaal enorm bedanken dat ik jullie kapster mocht zijn! Het was een eer dat ik jullie haren mooi het mogen maken. Ik heb dit altijd met plezier gedaan! Ik ga jullie echt enorm missen :’(. Hopelijk tot snel ergens in Nijmegen!

Veel liefs,

Tess

8 thoughts on “Treurig nieuws voor Studio KOSMOS

    1. Dankjewel lieverd! Sinds ik de knoop heb doorgehakt is er een rust over me heen gekomen en die is niet meer weg gegaan. Echt de goeie keuze dus :). Dikke kus xx

  1. Hoi Tess en Lennard. Goede keuze! Kindjes worden het mooiste opgevoed door relaxte ouders!
    Carrière maken is leuk, maar loopt niet weg, maar de babyjaren komen niet meer terug. Geniet er samen van. Ook voor Lennard een stuk rustiger als er niet steeds geschipperd moet worden. Lieve Tess, geniet van je kindje.
    Het is de moeite waard!liefs, Gerda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *