Helaas kunnen er geen afspraken meer gemaakt worden. Wil je weten waarom? Lees dan mijn laatste blogpost

 

 

Kind mee? Neem dan ook een extra toezichthouder mee.

Ik ben gek op kinderen en zij zijn ook meer dan welkom bij mij. Ik heb in mijn kapsalon echter een hoop spullen die voor kinderen erg interessant, maar ook gevaarlijk zijn. Een kind in de gaten houden wanneer je in de stoel zit is erg lastig. Daarbij zijn mijn diensten gericht op persoonlijke aandacht. Ik stel het daarom erg op prijs wanneer kinderen niet meekomen of wanneer er een extra toezichthouder meekomt naar de afspraak. Bedankt voor je begrip hiervoor!

* De prijzen van de kleuringen zijn slechts richtlijnen om een beeld te geven van de mogelijkheden! Ik kan pas echt een prijs bepalen wanneer ik je haar in het echt zie. De prijs is mede afhankelijk van de hoeveelheid product en de poreusheid van het haar.

** Blonderen is standaard inclusief OLAPLEX.

*** Ik blondeer/highlight eigenlijk nooit zonder het gebruik van een toner. Met blondering bleek je het haar, waardoor het vaak een onnatuurlijk gele of oranje waas kan krijgen. Door het gebruik van een toner is het mogelijk het haar er zo natuurlijk blond uit te laten zien.

**** Voor de meeste felle kleuren is het belangrijk dat de ondergrond zo licht mogelijk is. Het is vaak nodig om het haar eerst te blonderen. Houd er ook rekening mee dat de meeste modekleuren zeer bewerkelijk zijn, aangezien ze bijna nooit permanent zijn en na verloop van tijd vervagen.

CONTACT

Voor boekingen voor visagie, hairstyling en/of styling kun je een mail sturen naar het onderstaande e-mailadres.

Studio KOSMOS

Waalbandijk 16
Nijmegen 6541AJ
Nederland
E-mail: info@studio-kosmos.com

Studio KOSMOS is gevestigd in het Honigcomplex – De Smeltkroes – Unit 23

Openingstijden Salon

Wil je weten wanneer ik aanwezig ben? Dan kan je mij een mailtje sturen naar het bovenstaande e-mailadres